Keresés a nyereményjátékok között

Játssz és nyerj, ingyenes játékok, nyereményjátékok, tárgynyeremény, pénznyeremény. Ingyenes nyereményjáték, szerencsejáték, webnyeremény, Facebook játék figyelő a nyeremenyjatekaim.hu oldalon. Online nyeremény sorsolás figyelés. Regisztrálj ingyen oldalunkon!

BALATON SZELET nyereményjáték: Minden 4. nyer!

3
hozzászólás
3 db értékelés:

megtekintve: 8172 alkalommal
Nyeremény:

Nyereményjáték adatai

Játék kezdete: 2012-04-15 | Vége: 2012-06-15 | Sorsolás: 2012-06-15
BALATON SZELET nyereményjáték leírása:
Keresd a "Minden 4. nyer!" promóciós Balaton szeletet.
Minden 4. szelet csomagolópapírjának belső felén "Nyert" felirat található. Az ilyen papírokat újabb szelet csokoládéra cserélheted a legközelebbi beváltóhelyen.

Most szólj hozzá!

A hozzászóláshoz kérjük regisztráljon.

Értékeld a BALATON SZELET nyereményjátékot:

Az értékeléshez kérjük regisztráljon.
10 Balaton szeletet vásároltam. Sajnos egyik sem nyert. Pedig állítólag minden negyedik nyer... Hiszi a piszi ezek után. De mivel szeretem a Balaton szeletet, vásárolok még 10 darabot. Ha most sem nyerek, akkor soha többé ilyen csokit. Érdekességképpen elmondom, hogy a Bounty szelettel minden egyes darabbal nyertünk. És finomabb is, mint a Balaton szelet!
fortuna
Minden 4. nyer! | 2012-05-20
Az akció nagyon jó,őszintén tetszik,csl a beváltóhelyekkel van problémám.
Azok ugyanis önkényesen saját kedvük szerint osztogatják a promócióban nyert résztvevőnek a csokikat.
Én ma az összes beváltott csomagolásért Tej bevonósat kaptam,hiába kértem Ét csokisat a válasz erre az volt "olyan nincs ők ezt kapták,ez a nyeremény csoki".
Félre értés ne essek nem okoskodni kívánok hozzászólásommal,és nem az akciót kívánom lezsűrizni,de a boltok azt csinálnak amit éppen ők akarnak,hiába van meghatározva mi lenne a dolguk.....
Üdvözlettel ATTILA67.
attila67
Minden 4. nyer! | 2012-05-14
hollehetbeváltani
tiborr
Minden 4. nyer! | 2012-05-13


HENUT ENTERTAINMENT
[ Moderáció ]                [ Jogi nyilatkozat ]                [ Kapcsolat ]                [ Médiaajánlat ]                [ Törzsprogram ]                [ Webmestereknek ]
Henut Switcher

Mi az a HenutSwitcher?

A HenutSwitchert a könnyebb navigáció segítségének érdekében fejlesztettük ki. Minden oldalunkon megtalálod, közvetlenül az oldal logója előtt.
Henut Switcher sample
Henut Login
Henut Pass sample
Henut Pass

Mi az a HenutPass?

A HenutPass a kulcsod a Henut Entertainment valamennyi alábbi szolgáltatásához. Elég egyszer belépned, és máris feltölthetsz, megoszthatsz és hozzászólhatsz kedvedre.