Keresés a nyereményjátékok között

Játssz és nyerj, ingyenes játékok, nyereményjátékok, tárgynyeremény, pénznyeremény. Ingyenes nyereményjáték, szerencsejáték, webnyeremény, Facebook játék figyelő a nyeremenyjatekaim.hu oldalon. Online nyeremény sorsolás figyelés. Regisztrálj ingyen oldalunkon!

HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. Soproni nyári promóció nyereményjáték: Minden 5. Nyer - Keresd a nyerő nyitófület!

0
hozzászólás
Nincs értékelés.
megtekintve: 13915 alkalommal
Nyeremény:

Nyereményjáték adatai

Játék kezdete: 2012-05-14 | Vége: 2012-09-30 | Sorsolás: 2012-09-30
HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. Soproni nyári promóció nyereményjáték leírása:
Ezen a nyáron is gondoskodtunk arról, hogy a sörözést némi izgalommal párosítsuk. Ezért minden ötödik piros nyitófül belső oldalára a DOBOZ SER feliratot rejtettük. Ha te vagy az a szerencsés, aki megtalálja, vendégünk vagy egy újabb doboz Sopronira!
A NEM NYERT üzenettel se csüggedj, a következő nyitófül nyerő lehet!

Jó ha tudod, hogy egy nap egy helyen max. 2 doboz sört válthatsz be. Az akcióban csak 18 éven felüliek vehetnek részt. Soproni nyereményvonal (munkanapokon 9-16 óra között): 06-99-516-333

(A nyerő nyitófülek elosztása a boltokban nem feltétlenül egyenletes! Az ajándék 0,5l doboz Sopronit a beváltóhely matricával ellátott üzleteiben kaphatod meg a nyerő nyitófül átadásakor.)

Szabályzat:
http://www.soproni.hu/public/files/promociok/h_348dd4b03e5ea96bd09a87934007baee.pdf

Most szólj hozzá!

A hozzászóláshoz kérjük regisztráljon.

Értékeld a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. Soproni nyári promóció nyereményjátékot:

Az értékeléshez kérjük regisztráljon.


HENUT ENTERTAINMENT
[ Moderáció ]                [ Jogi nyilatkozat ]                [ Kapcsolat ]                [ Médiaajánlat ]                [ Törzsprogram ]                [ Webmestereknek ]
Henut Switcher

Mi az a HenutSwitcher?

A HenutSwitchert a könnyebb navigáció segítségének érdekében fejlesztettük ki. Minden oldalunkon megtalálod, közvetlenül az oldal logója előtt.
Henut Switcher sample
Henut Login
Henut Pass sample
Henut Pass

Mi az a HenutPass?

A HenutPass a kulcsod a Henut Entertainment valamennyi alábbi szolgáltatásához. Elég egyszer belépned, és máris feltölthetsz, megoszthatsz és hozzászólhatsz kedvedre.