Keresés a nyereményjátékok között

Játssz és nyerj, ingyenes játékok, nyereményjátékok, tárgynyeremény, pénznyeremény. Ingyenes nyereményjáték, szerencsejáték, webnyeremény, Facebook játék figyelő a nyeremenyjatekaim.hu oldalon. Online nyeremény sorsolás figyelés. Regisztrálj ingyen oldalunkon!

szepsegbolt.hu nyereményjáték: Nyerj páros jegyet vásárlásoddal,az év romantikus vígjátékára!

0
hozzászólás
Nincs értékelés.
megtekintve: 1210 alkalommal
Nyeremény:

Nyereményjáték adatai

Játék kezdete: 2013-01-28 | Vége: 2013-02-11 | Sorsolás: 2013-02-12
szepsegbolt.hu nyereményjáték leírása:
Szeretnéd meglepni a párod, de unalmas már a csoki és a virág? Vagy csak valami plusz ajándék kellene? Ajándékozz élményt!

Akciónkban 15 db páros, mozijegyet sorsolunk ki, Az a bizonyos első év c. film, premier előtti vetítésére, azon vásárlóink között, akik 01.28 és 02.11 között 3 000 Ft felett vásárolnak, és helyesen válaszolnak az azt követő kvízkérdésre.

Most szólj hozzá!

A hozzászóláshoz kérjük regisztráljon.

Értékeld a szepsegbolt.hu nyereményjátékot:

Az értékeléshez kérjük regisztráljon.


HENUT ENTERTAINMENT
[ Moderáció ]                [ Jogi nyilatkozat ]                [ Kapcsolat ]                [ Médiaajánlat ]                [ Törzsprogram ]                [ Webmestereknek ]
Henut Switcher

Mi az a HenutSwitcher?

A HenutSwitchert a könnyebb navigáció segítségének érdekében fejlesztettük ki. Minden oldalunkon megtalálod, közvetlenül az oldal logója előtt.
Henut Switcher sample
Henut Login
Henut Pass sample
Henut Pass

Mi az a HenutPass?

A HenutPass a kulcsod a Henut Entertainment valamennyi alábbi szolgáltatásához. Elég egyszer belépned, és máris feltölthetsz, megoszthatsz és hozzászólhatsz kedvedre.