Keresés a nyereményjátékok között

Játssz és nyerj, ingyenes játékok, nyereményjátékok, tárgynyeremény, pénznyeremény. Ingyenes nyereményjáték, szerencsejáték, webnyeremény, Facebook játék figyelő a nyeremenyjatekaim.hu oldalon. Online nyeremény sorsolás figyelés. Regisztrálj ingyen oldalunkon!

Nestlé Hungária Kft. nyereményjáték: Nescafé 3in1 Effekt promóció

0
hozzászólás
1 db értékelés:

megtekintve: 2883 alkalommal
Nyeremény:

Nyereményjáték adatai

Játék kezdete: 2011-11-08 | Vége: 2011-12-21 | Sorsolás: 2011-12-22
Nestlé Hungária Kft. nyereményjáték leírása:
Játékban való részvételének feltétele, hogy a Játékos feltöltsön a www.nescafe3in1-effekt.hu oldalra a megvalósítani kívánt ötletéről egy webkamerával felvett kisfilmet (maximum 30 mp hosszú, bármilyen formátumban), vagy egy mobiltelefonnal/kamerával felvett kisfilmet (maximum 30 mp hosszú, bármilyen formátumban), vagy egy kísérőszöveggel (maximum 1.000 karakter) ellátott fotót 2011. november 8. és 2011. december 13. napja között.

A zsűri által kiválogatott 30 Pályázat felkerül a www.nescafe3in1-effekt.hu weboldalra, ahol bárki szavazhat kedvenc ötletére. Egy szavazó több szavazat leadására jogosult, de egy ötletre csak egy alkalommal adhatja le voksát.
A 30 kiválasztott pályázatot benyújtott Játékos mindegyike kap egy 5.000 Ft értékű NESCAFÉ-ajándékcsomagot.
A 30 pályázat szavazásának (lájkolásának) időtartama: 2011. december 16. 00.00 órától 2011. december 21. éjfél.

Szabályzat:
http://nescafe3in1-effekt.hu/jatekszabaly

Most szólj hozzá!

A hozzászóláshoz kérjük regisztráljon.

Értékeld a Nestlé Hungária Kft. nyereményjátékot:

Az értékeléshez kérjük regisztráljon.


HENUT ENTERTAINMENT
[ Moderáció ]                [ Jogi nyilatkozat ]                [ Kapcsolat ]                [ Médiaajánlat ]                [ Törzsprogram ]                [ Webmestereknek ]
Henut Switcher

Mi az a HenutSwitcher?

A HenutSwitchert a könnyebb navigáció segítségének érdekében fejlesztettük ki. Minden oldalunkon megtalálod, közvetlenül az oldal logója előtt.
Henut Switcher sample
Henut Login
Henut Pass sample
Henut Pass

Mi az a HenutPass?

A HenutPass a kulcsod a Henut Entertainment valamennyi alábbi szolgáltatásához. Elég egyszer belépned, és máris feltölthetsz, megoszthatsz és hozzászólhatsz kedvedre.