Keresés a nyereményjátékok között

Játssz és nyerj, ingyenes játékok, nyereményjátékok, tárgynyeremény, pénznyeremény. Ingyenes nyereményjáték, szerencsejáték, webnyeremény, Facebook játék figyelő a nyeremenyjatekaim.hu oldalon. Online nyeremény sorsolás figyelés. Regisztrálj ingyen oldalunkon!

BÁV ZRt. nyereményjáték: Sokat adunk rá!

0
hozzászólás
Nincs értékelés.
megtekintve: 8579 alkalommal
Nyeremény:

Nyereményjáték adatai

Játék kezdete: 2011-09-01 | Vége: 2011-12-15 | Sorsolás: 2011-12-20
BÁV ZRt. nyereményjáték leírása:
A BÁV ZRt. 2011. szeptember 1. napjától kezdődően nyereményjátékot szervez ügyfelei részére. A Nyereményjátékon részt vehet mindenki, aki 2011. szeptember 1. napja és 2011. december 15. napja között valamely BÁV ZRt. zálogfiókban zálogszerződést (nevesített vagy anonim) köt. A Nyereményjátékban részt vehetnek azon elzálogosító ügyfelek is, akik a zálogjegy átírásával új zálogszerződést kötnek.

A nyertes zálogszerződés számot, illetve anonim zálogszerződés esetén zálogjegyszámot a BÁV ZRt. közzéteszi a honlapján (www.bavzalog.hu), továbbá kifüggeszti a zálogfiókok mindegyikében. A nyertes ügyfél a BÁV ZRt. 1027 Budapest, Csalogány u. 23-33. sz. alatti székhelyén jelentkezhet a nyereményért a sorsolást követő 90 napon belül, azaz 2012. március 19. napján 12 óráig.

Most szólj hozzá!

A hozzászóláshoz kérjük regisztráljon.

Értékeld a BÁV ZRt. nyereményjátékot:

Az értékeléshez kérjük regisztráljon.


HENUT ENTERTAINMENT
[ Moderáció ]                [ Jogi nyilatkozat ]                [ Kapcsolat ]                [ Médiaajánlat ]                [ Törzsprogram ]                [ Webmestereknek ]
Henut Switcher

Mi az a HenutSwitcher?

A HenutSwitchert a könnyebb navigáció segítségének érdekében fejlesztettük ki. Minden oldalunkon megtalálod, közvetlenül az oldal logója előtt.
Henut Switcher sample
Henut Login
Henut Pass sample
Henut Pass

Mi az a HenutPass?

A HenutPass a kulcsod a Henut Entertainment valamennyi alábbi szolgáltatásához. Elég egyszer belépned, és máris feltölthetsz, megoszthatsz és hozzászólhatsz kedvedre.