, 2022/7/13

2022. június 20-án 16.00-tól 2022. augusztus 20-án éjfélig. Játssz és nyerj menő utazós szettet, egy arany March bőröndöt és mellé egy csillogó Batz Zahara papucsot!

Batz nyereményjáték az Instagramon

1., Kövesd be a batz.hu Instagram oldalát, ami elengedhetetlen a játékban való részvételhez!

2., Fotózd le Batz papucsod a lábadon (csak Batz márkájú papucs játszik, de természetesen lehet cipő is), tedd ki a képet saját Insta oldaladra posztként, a posztban jelöld meg az “emberek megjelölése” menüpontnál a batz.hu hivatalos Instagram oldalát.

3., Kiteheted a képed storyba is a @batz.hu megjelölésével, hogy a barátaid is értesüljenek a játékról.

4., Egy személy egyetlen képpel nevezhet a nyereményjátékban, ami lehet persze videó is.

TOVÁBBIAK

5., Ha legközelebb elsőként akarsz értesülni a legújabb nyerési lehetőségekről, görgess lejjebb és csatlakozz a Batz csapathoz!

6., Kezdhetjük?

batz

Kérjük, add meg neved és e-mail-címed, hogy téged is a Batz Klub tagjai közt köszönthessünk. Amennyiben Batz klubtaggá kívánsz válni, kérjük, hogy az adatvédelmi szabályzatot olvasd el, annak rendelkezéseit fogadd el a szabályzat mellett található kocka bepipálásával, továbbá add meg vezeték- és keresztneved, email címed, és nyomd meg a „belépek a klubba” gombot. A jelentkezést jóvá kell hagynod a megadott e-mail címre küldött visszaigazoló levélben található direkt linkre vagy gombra kattintva!

·Az adatok megadását valamint az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadását követően a megadott e-mail címre egy értesítést küldünk, amelyben megerősítheted klubtagságod. Amennyiben három napon belül nem erősíted meg a klubtagságodat, úgy a megadott adatokat töröljük nyilvántartásunkból.

Az adatok megadásával, az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadásával és a klubtagság megerősítésével kifejezett, önkéntes, befolyásmentes, írásbeli hozzájárulásod adod ahhoz, hogy a Batz Manufaktúra részedre értesítéseket küldjön elektronikus úton: az értesítésekről bármikor módod áll leiratkozni, amellyel egyidőben a klubtagság is megszűnik. Leiratkozásra lehetőséged van minden hírlevél végén a “kiléphet a Batz Klubból” hivatkozásra kattintva, vagy az infoAz adatok megadását valamint az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadását követően a megadott e-mail címre egy értesítést küldünk, amelyben megerősítheted klubtagságod. Amennyiben három napon belül nem erősíted meg a klubtagságodat, úgy a megadott adatokat töröljük nyilvántartásunkból.

Az adatok megadásával, az adatvédelmi szabályzat rendelkezéseinek elfogadásával és a klubtagság megerősítésével kifejezett, önkéntes, befolyásmentes, írásbeli hozzájárulásod adod ahhoz, hogy a Batz Manufaktúra részedre értesítéseket küldjön elektronikus úton: az értesítésekről bármikor módod áll leiratkozni, amellyel egyidőben a klubtagság is megszűnik. Leiratkozásra lehetőséged van minden hírlevél végén a “kiléphet a Batz Klubból” hivatkozásra kattintva, vagy az info@batz.hu címre elküldött e-mailben.