, 2022/7/20

A nyereményjátékban valamennyi 18 évesnél idősebb magyar állampolgárságú, magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy jogosult részt venni.

Biomed nyereményjáték

Aki a Játék időtartama alatt, legalább egy db, Biomed márkatermékek csomagolásában megtalálható „HAT kérdés HAT válasz” promóciós játékszelvényt

eredetiben, hiánytalanul kitölti, majd postán vagy email-ben (lefotózva vagy szkennelve) beküldi a Játék kosszervezőjének postacímére vagy elektronikus email címére – az ilyen személy a továbbiakban „Játékos.

A játék (legalább) 2014 óta folyamatos.

Azon Játékos, aki a Játék időtartama alatt:

- Biomed márkaterméket vásárol,

- a dobozban található játékszelvény kérdéseinek megválaszolása és személyes adatainak megadása után,

- az eredeti, hiánytalanul kitöltött szelvényt vagy borítékba helyezi, a borítékra olvasható és azonosítható módon ráírja nevét és címét, a borítékot megfelelő módon megcímzi és postai úton elküldi a Biomed Kft. 3043 Egyházasdengeleg, Sport út 39. címre, úgy, hogy az a megadott határidőig meg is érkezzen, vagy

lefotózza / beszkenneli és email-ben elküldi a jatek@biomed.hu címre a továbbiakban együttesen „Pályázat”, sorsoláson vesz részt.

Minél több szelvényt küld be egy Játékos, annál nagyobb esélye van a nyeremények megnyerésére, azonban:

- egy Játékos kizárólag egy nyereményt nyerhet

- egy háztartásban (azonos cím) maximum 1 nyeremény nyerhető.

A beérkezett játékszelvények érvényességével kapcsolatban, vagy bármely más felmerülő vitás esetben a Szervező döntése az irányadó.

Kezdete: 2021. november 1.

Befejezés: 2022. október 31.

Beérkezés: 2022. november 10.

Sorsolás: 2022. november 12.

Nyeremény:

5 db 5.000 Ft értékű ajándékcsomag.

Hivatalos játékszabályzat