, 2022/7/14

Nyeremények 45.000 Ft értékben Legyél Te az egyik szerencsés, akit kisorsolunk a DIZON HOME legújabb nyereményjátékában! A főnyeremény egy 25.000 Ft értékű ajándékutalvány, amit el tudsz költeni bármire a webshopunkban.

Dizon Home nyereményjáték 2022

A második díj 15.000 Ft, míg a harmadik díj egy 5.000 Ft-os ajándékutalvány.

Akár TÍZSZERES eséllyel is indulhatsz a nyereményért! Ha a játék időtartalam alatt rendelsz valamilyen terméket a DIZON HOME lakberendezési webáruházból, akkor 10x-es eséllyel indulsz a sorsoláson.

DIZON HOME nyereményjáték 2022 szabályzat

Érvényes a jelentkezés, ha kitöltötted és sikeresen elküldted az űrlapot, amivel feliratkoztál a DIZON hírlevelére.

A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, de a nyereményt csak az aktív feliratkozók között sorsoljuk. Ha a sorsolás előtt leiratkozol, akkor nem tudod megnyerni a díjakat.

A játékra jelentkezni 2022 június 24-től 2022 július 24. 24:00-ig lehet.

A sorsolás 2022 július 27-én, szerdán lesz, a DIZON HOME Facebook oldalán.

A játékban 1 személy csak 1-szer vehet részt. Ha valaki a rendszert megkerülve többször jelentkezik az a játékból való kizárással jár.

Ha a nyertessel nem tudjuk felvenni a kapcsolatot 8 napon belül, akkor az adott nyereményt újrasorsoljuk.

A játék sorsolásakor 10-szer fog szerepelni az az email cím, amelyikhez a rendszer talál - a játék időtartamában - leadott rendelést a DIZON HOME webáruházban.

A kisorsolt ajándékutalványokat, email címhez kötött, kupon kód formájában biztosítjuk a nyertesek részére, amit a dizon.hu webshop-ban tudnak felhasználni.