, 2022/7/13

Töltsd ki online kérdőívünket és nyerj. Segits, hogy még jobbak lehessünk.Tőltsd ki még egyszerübben, vásárlói blokk azonositó nélkül.

LIDL nyereményjáték

Fontos a véleményed, tedd még jobbá a Lidl t. Nyerj havonta 10 szer 20 000 Ft Lidl vásárlási utalványt.

A Lidl folyamatosan a legmagasabb minőségre és a legjobb árakra törekszik. Azonban mindig lehet olyan tényező, amiben még fejlődhetünk, annak érdekében, hogy még elégedettebb lehess a vásárlásod során szerzett élménnyel a te Lidl üzletedben.

Ezért kérünk töltsd ki a kérdőívet. Jutalmul sorsoláson vehetsz részt melynek keretén belül tízszer húszezer forint értékű utalványt nyerhetsz.

Köszönjük és sok sikert.

Nyereményjáték!

Idén 40. alkalommal kerül megrendezésre a már több évtizedes hagyományoknak örvendő Balaton-átúszás, mely évről-évre egyre több embert mozgat meg. Mit gondoltok, 2021-ig hányan szelték velünk a hullámokat? Küldjétek el a helyes megoldás betűjelét kommentben, hogy esélyetek legyen a 3 darab 5000 Ft értékű Lidl utalványkártya egyikére!

A játék időtartama: 2022.07.08. - 2022.07.12.

Korábbi nyereményjáték

LÉPJ A NYEREMÉNYEK NYOMÁBA!

Vásárolj 2022. február 17. és március 23. között egyidejűleg legalább 2 darab bármilyen Nestlé terméket a Lidl magyarországi üzleteiben!

Regisztrálj, töltsd fel adataid és indulj az értékes nyeremények egyikéért!

Kérjünk a vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, mert ez a nyeremény átadásának feltétele.

Fődíj

Kétszer egy db. Vespa Elettrica L1 elektromos robogó,

Napi 3 db. 20 000 Ft értékü utalvány, + db. textil bevásárló táska.

"Fresh Heads app"

Hogyan szerezhető meg a Fresh Heads üveggolyó?A Lidl áruházak minden vásárlója, aki legalább 6000 Ft értékben vásárol bármely magyarországi Lidl áruházban a Fresh Heads promóció alatt, a pénztárnál/kasszánál 1 darab Fresh Heads üveggolyót kap ajándékba. Az üveggolyók egyebekben önállóan is megvásárolhatók.24 különböző Fresh Heads üveggolyóból áll a kollekció.Azokat a Fresh Heads-eket, amelyeket a vásárló annál a pénztárnál, ahol a vásárolt, esetlegesen nem kapott meg közvetlenül a vásárlás után, úgy annak főszabály szerint utólagos pótlására nincs lehetőség, sem az adott vagy más üzletben, sem ügyfélszolgálaton keresztül.

(A kollekció 24 különböző Fresh Heads üveggolyóból áll.)

A Fresh Heads csomagban lévő QR-kódot olvasd be a A Fresh Heads applikációba.

Kezdete:2022. augusztus 25.Befejezés:2022. szeptember 21.

Nyeremény:

napi 1 db, összesen 28 db, Nintendo Home Sport csomag.

Hivatalos játékszabályzat