, 2022/7/12

Naturaqua nyereményjáték 2022 – Nyerj Opel gépkocsit: A játék augusztus 15-ig tart

Naturaqua nyereményjáték

A játék 2022.05.15-08.15. között tart.

Regisztrálj!

Töltsd fel a promóciós Naturaqua kupak belsejében található kódot!

Nyerd meg az értékes nyeremények egyikét, akár az új Opel Astra Plug-in Hybridet!

AJÁNLJUK Pepita.hu akció - Nagyszerű márkák kedvező áron!

Tölts fel legalább öt érvényes kódot, hogy indulhass az extra nyeremény sorsolásán!

Gondolj a holnapra is!

Az üres palackod dobd a szelektív gyűjtőbe!

Nyeremények

Főnyeremény 3 × 1 000 000 Ft

Az Opel legelső kompakt Plug-in Hybridje itt van! Éld át a mindennapi vezetési élményt a kategóriájában vezető technológiával rendelkező új Astrával! Ez az autó nem hasonlít egyetlen eddigi modellhez sem, és egyetlen gombnyomással rendkívül alacsony károsanyag-kibocsátású, új korszakba vezet.

Hetente Csepel bicikli

Az új iPad hihetetlenül sokoldalú: használhatod filmezéshez, munkavégzéshez, de a szeretteiddel való kapcsolattartásra, alkotásra, játékra is tökéletes! Az erős A13 Bionic chip és a 10,2 hüvelykes Retina kijelző miatt csak a képzeleted szabja a határokat!

Naponta aromaterápiás párologtató

Rég kinéztél egy asztalt, vagy néhány új dekorációra lenne szükséged? Az IKEA-ban mindent megtalálsz az élettered otthonosabbá varázslásához – játssz és legyen Tiéd a 10 000 Ft-os IKEA utalványok egyike! További részletek a vásárlási utalványt illetően az IKEA honlapján olvashatók.

Naponta aromaterápiás párologtató

Mi más is lehetne hű társad a mindennapok során, mint egy csúcskategóriás iPhone mobiltelefon? A villámgyors chipnek és a hosszú aksiidőnek köszönhetően gyakorlatilag bármi lehetséges: akár 19 óra videólejátszás egyetlen töltéssel, magas minőségű videófelvétel és képkészítés, páratlan 5G élmény.

Ahhoz, hogy megnyerhesd az extra nyereményt, nem kell mást tenned, csak tölts fel legalább 5 darab érvényes kódot a nyereményjáték időtartama alatt!