, 2022/7/15

Kirándulás a Bariholmik -al. Mutasd meg, milyen gyönyörű helyeket látogattál meg Magyarországon nyáron, és nyerj egy pár fekete Martina papucsot fehér talppal, amely limitált példányszámban készült.

Nyereményjáték 5 pár papucsért

Nagyon örülnénk, ha megosztanád velünk tippjeid az érdekes helyekkel kapcsolatban, és inspirálnál nemcsak minket a Bariholmik -ál, hanem másokat is.

A nyár már javában tart, és ez a tökéletes időszak arra, hogy beutazzuk Magyarországot.

Vegyél részt nyári nyereményjátékunkban, amely 2022. július 31-ig tart, és nyerj egy pár Martina papucsot a Bariholmik -tól. Összesen 5 pár papucsot sorsolunk ki.

A nyereményjátékhoz a Facebook -on vagy az Instagram -on lehet csatlakozni, csak küldj nekünk tippet magyarországi kirándulásra.

Hogyan lehet részt venni?

Ha a Facebook -on keresztül veszel részt, kérünk, töltsd fel a versenyfotót ezen komment alá, és említsd meg a helyszínt. Kérlek, azt is írjd meg, hogy milyen méretű papucsot szeretnél nyerni (a papucsok 38-42-es méretben vannak).

Ha az Instagram -on keresztül veszel részt, töltsd fel a versenyfotót fix posztként, és jelöld meg #nyaralasabariholmikkal, vagy töltsd fel a versenyfotót a történetedbe (stories -ba), és jelöld meg @bariholmik_hu.

Várjuk a képeket és az új helyekre vonatkozó tippeket. Hálásan köszönjük és sok sikert.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy bármikor, indoklás és kártérítés nélkül megváltoztassa a Nyereményjáték szabályait, illetve lerövidítse, meghosszabbítása, megszakítsa vagy törölje azt.

A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja a nyereményjátékból azokat a résztvevőket, akik mások fotóit sajátjuknak adják ki.

A Résztvevő csak egyszer vehetnek részt a Nyereményjátékon.

A nyertesek közzététele és a díjak átadása 

A nyertesek sorsolására 2022. augusztus 4-én kerül sor.

A nyertes fotókat véletlenszerű sorsolással választják ki a Szervező vezető munkatársai 3 képviselő jelenlétében. A nyerteseket a közösségi médián keresztül értesítjük nyereményükről.

A nyereményjáték feltételei 2022. július 1-től érvényesek és hatályosak.