, 2022/7/12

Jelenleg nincs futó nyereményjátékunk, kérlek kövess bennünket addig is amig elkezdődik egy nyereményjáték. most egy igen foműntos felhívást osztanék meg veletek.

spar nyereményjáték

Tisztelt Vásárlóink!

Az utóbbi időben sajnálatos módon gyakorivá vált az, hogy ismeretlen adathalászok visszaélnek a SPAR nevével, többek között e-mail-en, vagy a közösségi média által üzenetek formájában. Éppen ezért vállalatunk készített egy rövid útmutatót, mellyel szeretnénk bemutatni, hogy milyen az, amikor ténylegesen a SPAR Magyarországtól érkezik megkeresés:

a SPAR Hírlevél esetében a feladó mindig a SPAR Magyarország és a feladó e-mail címe pedig mindig a newsletter@nlmx.spar.hu

a Facebook esetében kizárólag a www.facebook.com/sparmagyarorszag rajongói oldalról, SPAR Magyarország néven érkezhetnek posztok, felhívások, játékfelhívások, kommentek és privát üzenetek

az Instagram esetében kizárólag a www.instagram.com/sparmagyarorszag profilról érkezhetnek posztok, felhívások, játékfelhívások, kommentek és privát üzenetek

weboldalak esetében kizárólag a www.spar.hu-val kezdődő domain névvel ellátott webhelyeken, illetve játékfelhívás esetén a www.nyeremenyjatek.spar.hu domain néven közzétett tartalmak tartoznak a SPAR Magyarországhoz

nyereményjáték-ügyintézés esetén a nyertesek értesítése céljából érkező e-mail megkereséseinket kizárólag arra a címre küldjük, amelyet az adott nyereményjáték során a játékos megadott, illetve amivel a nyeremenyjatek.spar.hu oldalon regisztrált. Az értesítő e-mail minden esetben tartalmazza azokat az adott nyereményjáték során megadott, specifikus adatokat (pl. kódfeltöltő játék esetén a feltöltött blokk adatait) melyeket a nyereményjáték lebonyolítóján (SPAR Magyarország vagy a lebonyolítással megbízott partnere) és a játékoson kívül más nem tudhat. Minden esetben ellenőrizze a kapott adatokat, mielőtt további adatait átküldené!

Kérünk mindig legyetek elővigyázatosak!

2022. június 15. - július 26.

Nyerd meg az Xbox Series X-et és az autósjáték-kiegészítőket a Pringles játékán!

Startolj rá a Pringles nyereményeire!

Vásárolj egy dobozzal kedvenc nassolnivalódból bármelyik SPAR, INTERSPAR üzletben vagy akár a Spar Online shopban, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla fotóját, és nyerj!

SPAR – Heineken nyereményjáték

Tárgy nyeremény

Kezdete: 2022.07.07

Lezárása: 2022.08.03

Játékszabályzat

Vásárolj az aktuális nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR market vagy SPAR Partner üzletben egyidejűleg legalább 4 db Heineken terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.

Nyeremény:

egy kerti grill

heti egy JBL Xtreme 3 hangszóró

napi egy grill szett

SPAR – Jana nyereményjáték

Utazás, üdülés Pénz nyeremény

Kezdete: 2022.07.07

Lezárása: 2022.08.03

Játékszabályzat

Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt legalább 2 db promócióban résztvevő Jana-t bármely SPAR áruházban vagy a SPAR webshopban, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.

Nyeremény:

2 db 2 fős, 2 éjszakás wellness pihenés a badacsonyi Hotel Bonvinoban

heti egy 100 ezer Ft értékű SPAR ajándékkártya

napi egy 15 ezer Ft értékű SPAR ajándékkártya

SPAR – Magnum nyereményjáték

Tárgy nyeremény

Kezdete: 2022.06.23

Lezárása: 2022.07.20

Játékszabályzat

Vásárolj az aktuális nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR, SPAR Partner vagy SPAR market üzletben min. 1000 Ft értékben bármilyen Magnum pálcikás, multipack vagy poharas jégkrémet, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.

Nyeremény: 80 pár egyedi tervezésű Magnum Tisza cipő

SPAR – Detki nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény

Kezdete: 2022.06.23

Lezárása: 2022.07.20

Játékszabályzat

Nyertesek listája

Vásárolj a legfrissebb nyereményjáték időtartama alatt bármely SPAR, INTERSPAR, City SPAR, OMV SPAR express, DeSPAR Lukoil, SPAR partner, SPAR market üzletben legalább egy Detki terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.

Nyeremény:

egy 2 fős, 5 nap/4 éjsza nyaralás Siófokon

heti egy Capetan SUP

napi egy felfújható gyümölcs matrac